| При скалите | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Алисън Хоуп Админче
Брой мнения : 132 Join date : 13.09.2010 Age : 27
| |
| |
Александър Кингсли Местен
Брой мнения : 13 Join date : 22.09.2010
| Заглавие: Re: При скалите Сря Сеп 22, 2010 8:41 am | |
| Исках да се поразходя.Бях обул едни сини дънки и сиви риза,разкопчана,с нагънати нагоре ръкави.Духаше хладен вятър и вееше насам натам ризата.Морето беше бурно и неспокойно,но пък беше много красиво.Беше залез.Небето беше лилаво,слънцето наполовина сякаш бе потънало в морето,а другата половина стоеше на повърхността.Седнах на скалите и се загледах в далечината.До мен приближи.. | |
|
| |
Кимбърли Алисън Хоуп Админче
Брой мнения : 41 Join date : 22.09.2010
| Заглавие: Re: При скалите Сря Сеп 22, 2010 8:47 am | |
| След изтощаващите тренировки и какво ли още не,реших да отпочина,а каква по-добра почивка от бавна разходка до скалите. Това място беше прелестно.Нямаше второ по себе си.Бях облечена така.Косата ми беше волно пусната и се вееше от силния вятър. Беше ми леко студено,но какво пък,не съм направена от вода,няма да замръзна,я.Имаше един мъж,беше седнал на една от скалите.Изглеждаше замислен или по-точно замечтан.Реших,че няма да е зле да се запозная с него.Пристъпих на няколко крачки зад него и казах: -Залеза е красив!И аз обичам да си мисля и да го гледам.. Мъжът явно се стресна,не очакваше да има някой тук.Обърна се и стана от мястото си.Усмихнах се и се представих: -Аз съм Кимбърли!-подадох ръка,както се правеше при запознанство.
| |
|
| |
| Заглавие: Re: При скалите Сря Сеп 22, 2010 8:50 am | |
| Момичето пред мен беше младо,поне 18-19годишно.Русокосо,мило и красиво.Да..беше много красива. -Алекс!Приятно ми е!-казах на свой ред и поех ръката на Кими.Беше топла,нежна и крехка,каквато беше и Кимбърли.Усмихнах се леко и двамата седнахме на скалите.Тя се загледа в залеза,а аз в нея. -Ти оттук ли си?-попитах я.Всъщност не знаех какво друго да попитам,само това ми хрумна. | |
|
| |
| Заглавие: Re: При скалите Сря Сеп 22, 2010 8:53 am | |
| -Да.-кимнах потвърдително и го погледнах-Ами ти?Всъщност щом знаеш къде са скалите значи си оттку или си медиум.-засмях се и допълних-Тук е страхотно!Хората,сградите,архитектурата, природните местности..всичко..-усмихна се и отново се загледах в залеза.Беше така романтичен и неуписуемо красив.Някк те привличаше към себе си със лилавеникавите си сияния и аромата на морски бриз,който идваше от водата. | |
|
| |
| Заглавие: Re: При скалите Сря Сеп 22, 2010 8:57 am | |
| Това,което каза ми се стори малко странно.Не можех да повярвам,че момиче може да се интересува за друго освен маникюра си и прическата. -Архитектура,сгради,хора..-повторих учудено-Повечето момичета ги интересуват само магазините и дрешките!Остава смао да микажеш и че четеш,не списания за мода де и,че се занимаваш със спорт и ще съм туш!-казах съвсем сериозно и я погледнах някак изпитателно. | |
|
| |
| Заглавие: Re: При скалите Сря Сеп 22, 2010 9:00 am | |
| -Хаха,ами значи няма да ти казвам,че една от любимите ми книги е "Ромео и Жулиета" и че се занимавам със вскякакъв вид спорт.Баскетбол,тенис,волейбол,гимнастика, плуване..каквото се сетиш!-засмях се,но си бях сериозна.Наистина как успявах да правя всичко това. -На всичкото отгоре и пея,свиря на пияно и китара. След като му казах това,той направо зяпна в почуда.Засмях се и го бутнах лекичко нашега. -Ами ти..какво те влече?
| |
|
| |
| Заглавие: Re: При скалите Сря Сеп 22, 2010 9:04 am | |
| Това момиче наистина много ме учуди.Чете романи,интересува се от музика и спортове.Леле..това е някакъв феномен или просто илюзия.Не,не е илюзия-реално е. -Аз съм фитнес маняк и футболен фен,всъщност играя футбол,не професионално де.Някой път можеш да дойдеш да ме гледаш!-усмихнах се и продължих. -А иначе обичам да чета книги,някак ме успокоява и ем пренася в друг свят,в който почти всичко е възможно..-казах отнесено,но после се върнах насебеси. | |
|
| |
| Заглавие: Re: При скалите Сря Сеп 22, 2010 9:07 am | |
| Да..аз се чувствах по същия начин когато четях, това някак ми доставяше огромно щастлие и удоволствие. -О,непременно!Ще викам за теб!-кимнах одобрително и се усмихнах.Личеше си,че е фитнес маняк,талото му беше много добре изваяно,а и с тази разкопчана риза как да не се видят мускулите му. -Работиш ли?-попитах го после.Беше ми любопитно и интересно да си говоря с него.
| |
|
| |
| Заглавие: Re: При скалите Сря Сеп 22, 2010 9:09 am | |
| Оуу..работа.Вярно.Съвсем бях забравил,че бях назначен като барман.Добре,че ме подсеи,че можеше да не отида изобщо. -Всъщност да!От утре започвам работа!Ще бъда барман в Beach bar "Shark".Сигурно ще е страхотно.Е,никога не съм бил барман,но лесно се уча!-засмях се и я попитах на свой ред-Ами ти,работиш ли? | |
|
| |
| Заглавие: Re: При скалите Сря Сеп 22, 2010 9:11 am | |
| Какво ли не правеше съдбата.Оказа се,че ще работим в едно и също заведение.ами супер, щяхме да се опознаем по-добре.Допадаше ми, а явно и аз не му бях особенно безразлична,щом продължавахме да си говорим и да се усмихваме. Можеше да станем приятели. -Ха,какво съвпадение!Аз съм сервитьорка там.-засмислих се замалко и допълних-Знаеш ли,познавам един от барманите там,мога да ви запозная,той ще ти покаже,а щом лесно се учиш,значи няма проблеми!-усмихнах се. | |
|
| |
| Заглавие: Re: При скалите Сря Сеп 22, 2010 9:15 am | |
| Усмихнах се широко.Страхотно.Щяхме да работим заедно.А и нямаше да понаизпускам бутилките щом щях да си имам учител.ПОне нямаше да ме уволнят още на първия ден. -Еха..ами супер!Уредих се! След кратка пауза реших да я попитам,но не знаех точно как.Мислих мислих и накрая го изстрелях: -Аз,че не те попитах,на колко си години?Не,че нещо,но ми е интересно..-оправдах се. | |
|
| |
| Заглавие: Re: При скалите Сря Сеп 22, 2010 9:17 am | |
| Усетих лекото му притеснение и се усмихнах, за да го поуспокоя и даму вдъхна малко кураж. -На деветнайсет.-отговорих му кратичко на момента. Чудех се дали и аз да го попитам или пък щеше да е нетакично.Оо..какво пък ще питам пък каквото ще да си мисли. -Ами..ти?
| |
|
| |
| Заглавие: Re: При скалите Сря Сеп 22, 2010 9:19 am | |
| Беше на толкова на колкото и аз я бях определил.Е,аз бях малко по-голям от нея,но какво пък,това не значи нищо. -Хаха,аз съм старичак.На цели 25г.-засмях се и я попитах после-Хей,случайно да знаеш някой,който търси съквартирант,че няма къде да живея,изнесох се от къщи,а и не ми се живурка самичък. | |
|
| |
| Заглавие: Re: При скалите Сря Сеп 22, 2010 9:22 am | |
| Търсеше къща и съквартиранти.Ами,че ние със сестра ми бяхме идеалните затова.И без това имаше някои неща,за които си трябваше мъж в къщата-за отваряне на напитки или за пренасяне на някоя пияна сестра. -Знаеш ли..май ми е познато това чувство!-засмях се и допълних-ами всъщност ние със сестра ми не изпълваме цялата къща ,а и ще е добре да не ходя сама на работа,може някой да ме открадне-засмях се отново и го погледнах в очакване. | |
|
| |
| Заглавие: Re: При скалите Сря Сеп 22, 2010 9:31 am | |
| -Оо..не можем да позволим нещо подобно да ти се случи Блонди!-възпротивих се и се засмях.Станах от скалите и попитах: -Ами,ще ми го покажеш ли? Кими се съгласи и тръгнахм към дома й. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: При скалите | |
| |
|
| |
| При скалите | |
|